Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των 40€
Ακολουθήστε μας:

Αγαπημένες φίλες της Langerri Brazil, παρακάτω θα βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται σχετικά με την αποστολή της παραγγελίας σας. Όλες οι παραδώσεις των αποστολών γίνονται Δευτ - Παρ 8πμ με 7μμ. Αν μένετε στην Ελλάδα και θέλετε να σιγουρευτείτε πως θα παραλάβετε την παραγγελία σας πριν το Σαββατοκύριακο, θα σας συμβουλεύαμε να κάνετε την παραγγελία σας έως την Τρίτη ώστε να είναι στον χώρο σας το πολύ μέχρι την Παρασκευή.  

Όλες οι παραγγελίες με προορισμό την Ελλάδα, κάνουν περίπου 2-3 εργάσιμες για να παραδοθούν. Σε κάποιες σπάνιες περιπτώσεις η παράδοση μπορεί να γίνει έως 6-7 ημέρες μετά την ημέρα της παραγγελίας σας. 

Παράδοση επόμενης ημέρας (μόνο για Ελλάδα)

Χρειάζεστε την παραγγελία σας το συντομότερο δυνατόν; Τα περισσότερα προϊόντα μας είναι ήδη στην αποθήκη μας και είναι διαθέσιμα προς αποστολή την επόμενη ημέρα. Αν βάλετε την παραγγελία σας μέχρι τις 5μμ, τότε είναι δυνατή η παράδοση της παραγγελίας σας έως τις 7μμ της επόμενης εργάσιμης ημέρας. 

Η υπηρεσία της επόμενης ημέρας είναι διαθέσιμη για όλες τις ημέρες της εβδομάδας, πλην Κυριακής. 

Υπηρεσία Αποστολής

Όλες μας οι αποστολές εκτελούνται από την TAS Courier σε συνεργασία με την ACS Courier. Η αξιοπιστία του δικτύου της TAS Courier είναι το κλειδί για επιτυχημένες και γρήγορες παραδόσεις.   Σιγουρευτείτε πως εσείς ή κάποιος άλλος θα βρίσκεστε στον χώρο παραλαβής την ώρα που θα έρθει ο διανομέας. Αν δεν υπάρχει κάποιος για να παραλάβει, η TAS Courier θα θα σας αφήσει ένα σημείωμα στο κουδούνι σας με τον αριθμό αποστολής και το όνομά σας καθώς και τα τηλέφωνα του κοντινότερου σημείου παραλαβής της TAS Courier ή της ACS Courier για να κανονίσετε καινούρια ημερομηνία παραλαβής.  

Αποστολές στην Κύπρο

Για όλες τις φίλες μας που είστε στην Κύπρο, μπορούμε άμεσα και αξιόπιστα να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας ή με αεροπλάνο (1-5 ημέρες) ή με πλοίο (7-15 ημέρες).

Διεθνές αποστολές

Μπορούμε να αποστείλουμε την παραγγελία σας σε όποιο μέρος του κόσμου και αν βρίσκεστε! Χρησιμοποιώντας την ταχύτερη υπηρεσία αποστολής της DHL μπορούμε να φτάσουμε οποιοδήποτε σημείο στον κόσμο σε μόλις 7 ημέρες. 

Τι ψάχνετε;

Το καλάθι σας