Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των 40€
Ακολουθήστε μας:

Έχουμε καλά νέα για εσάς! Υπάρχουν δύο τρόποι για να επιστρέψετε την παραγγελία σας αν δεν είστε ευχαριστημένες. Ο πρώτος τρόπος είναι στέλνοντας μας ένα μήνυμα για να κανονίσουμε την παραλαβή του πακέτου σας από τον χώρο σας και ο δεύτερος είναι να επισκεφτείτε το κατάστημά μας στην Αγγέλου Μεταξά 15 & Δούσμανη 13, Γλυφάδα, 16675 Εντός Εμπορικού Κέντρου Vero Peso σε ώρες καταστημάτων. 

Επιστροφές

Aν για οποιονδήποτε λόγο θέλετε να επιστρέψετε την παραγγελία σας, εδώ στην Langerri Brazil, είμαστε στην διάθεσή σας για να παραλάβουμε την επιστροφή σας. Αυτό ισχύει για όλα μας τα προϊόντα που αποστέλλονται σε εμάς πριν από τις 14 ημερολογιακές ημέρες της αγοράς. 

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε πως το κόστος της επιστροφής καλύπτεται από εσάς και έχουμε την δυνατότητα να παραλάβουμε το πακέτο σας από τον χώρο σας! Όλες οι επιστροφές χρημάτων θα πιστώνονται σε εσάς μέσω της αρχικής μορφής πληρωμής.

Αν η πληρωμή ήταν μέσω αντικαταβολής, θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας μέσω του ΙΒΑΝ της τράπεζάς σας. Ο χρόνος που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η διαδικασία επιστροφής χρημάτων είναι περίπου 7-10 ημέρες. Για οποιαδήποτε καθυστέρηση επικοινωνήστε μαζί μας με email στο support@langerribrazil.com ή στο (+30) 21 1111 10102.  

Αλλαγές 

Aν για οποιονδήποτε λόγο θέλετε να επιστρέψετε την παραγγελία σας, εδώ στην Langerri Brazil, είμαστε στην διάθεσή σας για να παραλάβουμε την επιστροφή σας από τον χώρο σας. Θα πρέπει να τονίσουμε πως τα ρούχα/αξεσουάρ θα πρέπει να είναι στην μορφή που το παραλάβατε. Αυτό ισχύει για όλα μας τα προϊόντα που αποστέλλονται σε εμάς πριν από τις 14 ημερολογιακές ημέρες της αγοράς. 

Οι αλλαγές παίρνουν περίπου 2-3 εργάσιμες ημέρες για να επεξεργαστούνε, συν τον χρόνο παράδοσης στην περιοχή σας.

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε πως τα έξοδα της ανταλλαγής καλύπτονται από την Langerri Brazil.  Χωρίς βιασύνη, επιλέξτε αυτό που σας αρέσει και εμείς θα σας το στείλουμε στην πόρτα σας δωρεάν! Δικαιούστε 2 ανταλλαγές για κάθε προϊόν. 

Αν η ανταλλαγή σας είναι φθηνότερη από την αρχική αγορά σας, μην ανησυχείτε. Θα σας επιστρέψουμε την διαφορά μέσω τράπεζας ή κουπονιού για τα μελλοντικά σας ψώνια σε εμάς.    

Αργοπορημένες επιστροφές  

Μετά την πάροδο των 14 ημερολογιακών ημερών από την αγορά σας, δεν θα μπορέσουμε να δεχτούμε επιστροφές προϊόντων. Για τον λόγο αυτό βεβαιωθείτε πως θα στείλετε το πακέτο σας το συντομότερο δυνατόν.

Τι ψάχνετε;

Το καλάθι σας