Γυναικεία Εσώρουχα Langerri Brazil

Τα γυναικεία εσώρουχα Langerri Brazil (langerribrazil.gr) είναι μια εταιρεία με σκοπό το ηλεκτρονικό εμπόριο στο χώρο του γυναίκειου και αντρικού εσώρουχου. Ιδρύθηκε με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες όλων εκείνων που αγαπούν τα ιδιαίτερα σχέδια.

Το κατάστημα μας

Εδώ και 2 χρόνια διαθέτουμε φυσική παρουσία στην Γλυφάδα. Μπορείτε να μας επισκεφτείτε και να δείτε απο κοντά τα ιδιαίτερα σχέδια που έχουμε.

Με εισαγωγή των καλύτερων Βραζιλιάνικων οίκων όπως GREISI KELLY , LINDA SEDUCAO , UNIVERSO FEMININO , OUSEUSE κλπ. Προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές.

Η προσήλωση μας στην ποιότητα είναι αδιαπραγμάτευτη. Απευθυνόμαστε σε όλους όσοι θέλουν να ξεχωρίζουν και να αποκτήσουν τα πιο καλαίσθητα και ιδιαίτερα προϊόντα.

Τα εσώρουχα langerribrazil.gr είναι όχι μόνο μια μοντέρνα επιχείρηση αλλά και μια φιλική και δημοφιλής επιχείρηση η οποία προσπαθεί να είναι κυρίαρχη στις νέες τάσεις γνωρίζοντας πως να επιλέγει μοντέρνα και εκλεπτυσμένα προϊόντα για τις γυναίκες που αναζητούν κάτι το ιδιαίτερο σε ανταγωνιστικές τιμές.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
I Accept

Ωράριο Καταστήματος

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ – ΣΑΒΒΑΤΟ

10:00 – 17:00

ΤΡΙΤΗ – ΠΕΜΠΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

10:00 – 21:00

Τηλέφωνο: 211-1110102